Annons
Nyheter

Picknick och covers

En tät skara står längst fram vid scenen och sjunger med. Låtar som "Bittersweet" och "Mr Perfect" är redan självklara favoriter hos publiken. Några covers blir det också. Trots att Johan är mån om att inte bli en allsångsunderhållare.
Nyheter • Publicerad 12 maj 2004

Johan smickrar publiken och bjuder upp en tjej till dans. Och så serverar han fika, precis som planerat. Han brer ut duken från logen och ordnar en picknick med jordnötter och cider. Efter spelningen trängs autograf- och kramjägare kring Johan. En av dem som beundrar honom är Jenny Lindgren. Hon var en av dem som var med och picknickade på scenen. - Johan Östberg är en jätteskön kille, säger hon. Han utstrålar så mycket, han är inte som andra. Han skriver låtar med mening. Låtar som man fattar och kan ta till sig. Jenny försvinner in bland de dansande människorna. Johan står fortfarande på scenen och pratar med fansen. En tjej river ner en Johan-plansch från en dörr. Jag hinner se vad det står på den innan hon tar den. "Johan Östberg från FAME FACTORY!" Text: Astrid Johansson

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons