Annons
Nyheter

Över 700 utan ström under morgonen

(Uppdaterad12.55) På måndagsmorgonen saknade över 700 abonnenter ström i Trelleborgs kommun. Boende i Anderslöv, Alstad, Dalköpinge och Källstorp var drabbade.
Nyheter • Publicerad 8 december 2008

Klockan 8.14 försvann strömmen för hushållen. På morgonen saknade 724 abonnenter ström. Eon skickade ut personal för att undersöka felet och det visade sig att en luftledning vid Jordberga trillat ner. Ledningen, som går från Stjärneholm till Jordberga och ner mot Trelleborg, har troligtvis trillat ner på grund av skottskador.- Det är inte säkerhetsställt än men vi misstänker att det är skottskador på ledningen. Någon har skjutit sönder en bit av ledningen och är det då kallt ute och mycket ström så kan den brännas av, säger Johan Aspegren.Klockan 12 hade samtliga fått tillbaka strömmen.

Ann Ekstrand
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons