Annons
Nyheter

Ögonvittne till balkongfall sökes

Nu söker Malmöpolisen febrilt efter det ögonvittne som i en tidning berättar hur han såg en 16-årig flicka falla över ett balkongräcke på fjärde våningen i söndags kväll. Flickan landade i en källartrappa och dog troligen omedelbart.
Nyheter • Publicerad 5 februari 2008

-Hon gjorde en kullerbytta och landade på huvudet, säger vittnet, en 22-årig man, till Kvällsposten.

Han berättar också att flickan stod med ryggen mot balkongräcket och sedan föll baklänges.

Annons

Malmöpolisens informatör Lars-Håkan Lindholm säger att polisen ännu inte pratat med mannen.

-Vi vill gärna ha kontakt med honom så fort som möjligt, och kanske finns det ännu fler som kan ha sett någonting, säger Lindholm till TT.

Flera vittnen ska ha berättat att de hört oväsen och tecken på bråk från lägenheten som ligger i Malmöstadsdelen Fosie.

Men inte många har sett något, enligt Lindholm.

Två manliga släktingar till den döda flickan, en 19-åring och en 38-åring, är fortsatt anhållna på sannolika skäl misstänkta för mord eller dråp. Båda nekar till brott.

De första förhören med männen ska hållas antingen sent i eftermiddag eller tidigt onsdag förmiddag. Under onsdagen måste kammaråklagare Lena Körner bestämma om männen ska begäras häktade.

I övrigt avvaktar polisen resultatet av den obduktion som görs under i dag och fortsätter att sammanställa vittnesuppgifter. TT 

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons