Nyheter

Nya satsningar i nätupplagan

En ny och fylligare teve-guide och en helt ny presentation av väderkartorna. Det är två av de nyheter som Allehandas nätupplagan kan bjuda sina läsare på.
Nyheter • Publicerad 7 januari 2003

Allehandas nätupplaga kommer från och med i dag att innehålla en mycket fyllig tevetablå. Vi hoppas på så sätt förnekla ditt tevetittande väsentligt. Allehandas guide bland tevekanalerna gör det möjligt att skapa en egen personlig tevetablå. Åtminstone när det gäller att välja ut de program, serier e t c som du som tittare är speciellt intresserad av. Är du exempelvis sugen på att kolla vilken kanal som just visar barnprogram, sport eller något annat som lockar är det - via en sökmotor - möjligt att snabbt hitta rätt. Självklart recenserar vi dagens utbud av filmer samt vad du kan titta på just nu. Guiden hittar du i vänsterspalten under Webbtjänster och med rubriken TV-guiden. Inom kort kommer också en ny presentation av vädret. Presentationen kommer - förutom det sydskånska vädret - att innehålla väderprognoser för olika platser runt hela vårt klot. Självklart lämnar vi en kort sammanfattning av vädret i Skåne och Sverige redan på vädrets första sida.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.