Annons
Nyheter

Nya inbrott på Söderslätt

(Uppdaterad 07.14) Inbrottsvågen i Vellinge och Trelleborg fortsätter. Fyra nya inbrott upptäcktes på lördagskvällen - tre i Vellinge och ett i Trelleborg.
Nyheter • Publicerad 1 december 2007

Det första inbrottet, på Greviegatan i Vellinge, anmäldes till polisen klockan 17.13. Polispatrullen gjorde efterspaningar och kontroller efter gärningsmännen.

Även en villaägare i Trelleborg drabbades av inbrott. Strax efter klockan 17.30 gick bostadslarmet på Snörmakaregatan. Husägaren hörde även att någon var inne i huset. Husägaren saknade en mobiltelefon efter inbrottet. Vid midnatt anmäldes ytterligare ett villainbrott i Vellinge. Denna gången var det ett hus på Stallgatan där fönsterrutan på husets baksida vad uppbrutet. Grannen kontaktade polisen. Vid samma tidpunkt anmäls även ett inbrott i en villa på Åkerslätt i Vellinge kommun. Tjuvarna har bland annat fått med sig en tv.

Det är i nuläget oklart vad som försvunnit vid de övriga inbrotten. Ingen misstänkt är gripen. Louise CronholmAnn Ekstrand 

Louise Cronholm
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons