Annons
Nyheter

Möte om matutbildning

Pengar saknas till den planerade gastronomiska utbildningen i Kristianstad och Tomelilla. Högskolan i Kristianstad väntar, som YA rapporterat, besked från regeringen, men ett besked om hjälp med finansieringen dröjer till i höst.
Nyheter • Publicerad 23 maj 2002

Högskolan vill också att Tomelilla och Kristianstad är med och finansierar de nya lokalerna, skriver Kristianstadsbladet. - Det vi behöver lite hjälp med är själva uppstarten, säger rektorn för högskolan, Bengt Lörstad, till tidningen. Nu kallar han parterna till ett möte i månadsskiftet maj-juni. - Jag vill inte kalla det ett krismöte men jag tror att vi behöver ett möte för att ta fram våra olika roller i det hela, säger rektorn. Tomelilla kommun har i ett fränt brev till styrelsen för högskolan efterlyst bättre information och undrat om projektet över huvud taget blir av. kanske kommer några frågetecken att rätas ut på mötet.

Helena Blendberg helena.blendberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons