Nyheter

Misstänkt mord i Helsingborg

En man i 30-årsåldern hittades på måndagskvällen död i Helsingborg. Polisen tror att han umgicks i en krets av kriminella och att mannen har mördats.
Nyheter • Publicerad 4 februari 2008
En man i 30-årsåldern hittades på måndagskvällen död i Helsingborg. Polisen tror att han umgicks i en krets av kriminella och att mannen har mördats. Bild: Scanpix
En man i 30-årsåldern hittades på måndagskvällen död i Helsingborg. Polisen tror att han umgicks i en krets av kriminella och att mannen har mördats. Bild: ScanpixFoto: 

- Vi misstänker brott och har inlett förundersökning med rubriceringen mord alternativt dråp, säger Martin Carlsson, vakthavande befäl vid polisen i Skåne, till TT.Mannen hittades död på Grenadjärsgatan i Helsingborg strax efter klockan sju på kvällen. Han låg intill en cykelbana.Enligt polisen är den döde, som ännu inte helt har identifierats, troligtvis en man som umgicks in en krets av kriminella.- De har varit i luven på varandra i ett års tid i Landskrona och Helsingborg, säger Calle Persson, informatör vid polisens länskommunikationscentral i Skåne, till TT.TT: Har ni någon utpekad misstänkt?- Nej, men är han den vi tror att han är finns det naturligtvis ett antal intressanta personer i den här kretsen.Polisen vill ännu inte säga varför de misstänker att brott ligger bakom dödsfallet, eller vilka skador kroppen har.Polisen har spärrat av ett stort område kring platsen där kroppen hittades. Under kvällen genomfördes teknisk undersökning för att leta efter eventuella spår.(TT)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.