Annons
Nyheter

Man ihjälskjuten i Malmö

(Uppdaterad 13.10) Polisen vet ännu inte vem eller vilka som sköt ihjäl en 43-årig man i ett garage i stadsdelen Rosengård i Malmö strax före midnatt i går. Vittnen rapporterar att någon har setts springa därifrån. I övrigt är polisen ytterst förtegen om detaljer kring mordet.
Nyheter • Publicerad 10 december 2007

Larmet om skottlossningen på Bennets väg kom strax före midnatt. I ett garage hittades den 43-årige mannen, som är känd av polisen sedan tidigare.

Vid ankomsten till sjukhuset konstaterades att han var död. Det finns uppgifter om att mordoffret påträffades i en bil som blivit beskjuten, men polisen vill inte bekräfta uppgifterna.

Annons

I vilket sammanhang offret är känt av polisen vill förundersökningsledaren, kommissarie Tommy Lindén vid länskriminalen Skåne, inte berätta.

-Vi har gjort en brottsplatsundersökning och även hört ett antal personer under natten, säger han.

TT, Maria Gunnarsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons