Annons
Nyheter

Man hittad knivskuren

(Uppdaterad) Strax före klockan sju på tisdagsmorgonen hittades en medelålders man svårt knivskuren på en bänk vid Falsterbo strandbads parkering. Mannen fördes i ambulans till Universitetssjukhuset i Lund där han opererades.
Nyheter • Publicerad 6 maj 2008

- Mannen fördes direkt till operation. Enligt intensivvårdsavdelningens chef har mannen flera knivstick i buken, säger Per Längby, informatör på Universitetssjukhuset i Lund.

Det var en förbipasserande som hittade mannen. Senare under dagen hittade poliser en kniv, en blodig handduk och en ryggsäck på stranden nedanför där mannen hittades. Han är nersövd efter operationen och har ännu inte kunnat höras av polis.

En man från Vellinge, som stämmer överens med den skadades signalement, har anmälts försvunnen i Vellinge. Även ryggsäcken liknar en ryggsäck som den försvunne mannen äger.

Christer Hansson, Ann Ekstrand
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons