Annons
Nyheter

Må fortsättningen bli bättre

Lördag kväll, premiärsändning från OS i Salt Lake City och med högintressanta svensk-grenar på menyn - kan det egentligen bli mycket bättre för en sportentusiast?
Nyheter • Publicerad 10 februari 2002

Med facit i hand får man verkligen hoppas att det just kan bli bättre eller rättare; mycket sämre kan det väl inte bli, eller...? Även om vi svenskar är oerhört bortskämda med uppradade idrottsbragder, så har man ibland också på känn raka motsatsen - alltså ett veritabelt fiasko, när det väl är dags. Precis som nu alltså, där svenskfacit blev placeringarna 31, 37, 37, 39 och 40 i längdskidåkningen, 22 i skridsko och en diskvalifikation för Sara Kjellin i freestyle samt där Per Elofsson och Morgan Göransson helt enkelt bröt. Självklart kan "di svenske" komma igen men visst har man anledning att bli lite orolig efter en inledning som denna. Det är till och med så att man börjar tänka till om segertippade Tre Kronor och är det egentligen inte så där, att alla toppnationerna i hockey är ungefär lika mycket förstärkta? Text: Sporten

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons