Annons
Nyheter

Loket tillbaka i Bingolotto

Leif "Loket" Olsson gör comeback som programledare för Bingolotto. Med start söndagen den 18 april kommer "Loket" att leda de sista åtta programmen under våren.
Nyheter • Publicerad 2 april 2004
"Loket" Olsson är en populär programledare som nu ska rädda Bingolottos vikande tittarsiffror. Arkivbild: Sprisse Nilsson
"Loket" Olsson är en populär programledare som nu ska rädda Bingolottos vikande tittarsiffror. Arkivbild: Sprisse NilssonFoto: 

Det har gått fem år sedan han stod där senast, öppnade luckor och "tjôtade" med folk från norr till söder. Han ersätter nu Lasse Kronér, som lämnar uppdraget i påsk. - Men det blir sig nog ganska likt nu också skulle jag tro, både för mig och alla som tittar. Det ska i alla fall bli oerhört roligt att få vara med om att göra BingoLotto igen, säger Leif "Loket" Olsson. TV 4:s program har den senaste tiden tappat tittare, och biljettförsäljningen sjunker. Sture Eriksson, vd på Folkspel, säger till Aftonbladets nätupplaga att suget från idrottsföreningar ute i landet efter "Loket" varit stort. BingoLotto är en av det svenska föreningslivets absolut viktigaste inkomstkällor och har sedan starten 1991 gett mer än 12 miljarder kronor tillbaka till föreningarna.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons