Annons
Nyheter

Lisa Miskovsky: Last Years Songs – Greatest Hits

Man kan alltid diskutera lämpligheten i att en artist som skivdebuterade för bara sju år sedan redan dammsuger gömmorna och släpper en best of-platta. Man kan också kalla det hybris när en artist som bara släppt tre plattor lyckas vaska fram hela nitton bästa-spår och 80 minuter musik.
Nyheter • Publicerad 8 juli 2008
Foto: 

Men faktum är att Miskovsky kommer undan med det med hedern i behåll. Från inledande Driving one of your carstill avslutande remixen av Another shape of my heart, en låt som Miskovsky först skrev till Backstreet Boys, finns det inte många spår som känns som onödig utfyllnad. Här finns de tidiga hitsen, när Miskovsky red högt på sin image som sportig snowboardtjej. Här finns de bästa spåren från samarbetena med Kentsångaren Jocke Berg. Och här finns den läckra tolkningen av Hanna från Arlöv,som Miskovsky gör med Christian Kjellvander.

En gedigen samlingsplatta, som fungerar både som gottepåse till fansen och som en ingång till Lisas värld.

Emil Sandgren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons