Annons
Nyheter

Lådbilsrallyt lockade många

Jennie Nilsson och Patrik Nilsson som körde bilen B3 tog hem segern dubbelt upp, Jennie i 7-11-klassen och storebror Patrik i klassen 11 år och uppåt.
Nyheter • Publicerad 30 augusti 2003
BILD: Mårten Svemark
BILD: Mårten SvemarkFoto: 

Ahmed Ali och Ahmed Elachkar förbereder loppet. Bild: Mårten Svemark I övrigt var det fler lådbilar än vanligt som tog sig till start i Mikaelifestens återkommande lådbilsrally som arrangerades för fjärde året i rad av Trelleborgs Motorklubb. - Arton stycken startande är bra, i fjor var det bara femton som ställde upp, sade Jan-Åke Berlin från Motorklubben medan han klockade tider. I egenhändigt snickrade bilar, med fantasieggande namn som Ghost, Guldpilen, Tiger och Tempo Gigante susade barnen nerför startrampen på C B Friesgatan. Sammanlagt fyra körningar, med två olika raka banor, en slalombana och en åktur där det gällde att träffa plattor på marken var det som gällde i loppet.

Mårten Svemark claes.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons