Annons
Nyheter

Kvinna föll omkull vid rån och avled

Polisen söker fler vittnen till ett rån i Malmö då en man rånade en 48-årig kvinna som sedan avled. Kvinnan föll omkull vid rånet och dog på sjukhuset.
Nyheter • Publicerad 26 juni 2007

Natten till tisdagen hade ingen misstänkt gärningsman gripits. Polisen har dock ett signalement på mannen. Flera vittnen såg rånet, som skedde på Fosievägen strax efter klockan sju på måndagskvällen. Ett av dem larmade polis och ambulans.

 Enligt vittnena ryckte rånaren tag i kvinnan för att försöka stjäla någonting av henne.

Annons

-I samband med detta faller hon omkull och blir liggande, säger kommissarie Hans  Bengtsson vid Malmöpolisen till TT. 

Kvinnan var vid medvetande när ambulansen kom fram, men blev sedan snabbt sämre. Hon fördes till sjukhuset Umas där hon avled. Dödsorsaken är ännu inte fastställd. 

Rånaren ska dock inte ha misshandlat kvinnan eller använt något tillhygge, enligt vittnesuppgifterna. Han sprang från brottsplatsen efter rånet. Brottsrubriceringen är rån och vållande till annans död. 

I närheten av Fosievägen ligger flera flerfamiljshus och polisen har under kvällen knackat dörr för att få kontakt med fler vittnen till händelsen. Kvinnan var hemmahörande i Malmö.  TT

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons