Annons
Nyheter

Kommunalrådet: "Inga kommentarer"

Kommunstyrelsen ordförande Christer Akej (m) har precis fått höra en sammanfattning av innehållet i rapporten om Simrishamns kommuns styrning när vi ringer upp honom för en kommentar. Han vill inte ännu gå in och kommentera innehållet men medger att det finns anledning att se över den kommunala organisationen.
Nyheter • Publicerad 4 februari 2004

- Mycket av det som står i rapporten är inget uppseendeväckande. Det här med kommunal organisation är en fråga för alla kommuner i landet. Nu ska vi gå igenom rapporten i lugn och ro och se hur vi kan använda den. Hur ser du på kritiken? - Jag kan inte kommentera den i detalj. Det vore inte seriöst att uttala sig om den redan nu, men vi kommer att se den som ett arbetsredskap som många andra. Mycket av det kritiken handlar om styrs av kommunallagen och är svårt att ändra. Vi ska i alla fall bjuda in de som har skrivit rapporten och diskutera med dem. Vi har givetvis en del frågor till dem som vill ha svar på.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons