Annons
Nyheter

Husvagnstjuvar begärs häktade

De greps i helgen med två husvagnar som stulits i Tomelilla. På söndagen begärs de tre misstänkta husvagnstjuvarna häktade.
Nyheter • Publicerad 5 maj 2002

Trion - två män 43 och 34 år gamla samt en 52-årig kvinna - är misstänkt för stöld. De är hemmahörande i Landskronatrakten och kommer under söndagen att begäras häktade, enligt inre befäl vid Ystadspolisen Ett uppmärksamt vittne i Tomelilla gjorde att polisen natten till lördagen kunde gripa husvagnstjuvarna. Kvinnan var ute och rastade sin hund vid halv ett-tiden på natten när hon passerade husvagnsfirman Rips i Tomelilla och såg hur några personer var i färd att koppla på två husvagnar på sina personbilar. Vittnet reagerade över att något sådant skedde mitt i natten och gick fram och tog registreringsnummer på bilarna. När hon var på väg hem såg hon hur bilarna och husvagnarna körde i väg och när hon kom innanför dörren ringde hon polisen. Husvagnsekipagen körde från husvagnsförsäljningen i Tomelilla västerut på riksväg 11 mot Sjöbo. Ekipagen stoppades av polisen på riksväg 13 strax norr om Sjöbo. Tre personer greps och fördes till polishuset i Ystad. Värdet på husvagnarna är tillsammans cirka 480 000 kronor.

Ulf Mårtensson ulf.martensson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons