Annons
Nyheter

Henrik och Pauline fick lägenhet

Henrik Jörgensen och hans flickvän Pauline Olsson, nyförlovade och kära upp över öronen, har nyligen flyttat in i en etta på Byavägen i Tomelilla.
Nyheter • Publicerad 7 april 2003

Lyckades! Henrik Jörgensen och Pauline Olsson i egen lägenhet. Henrik hade tur. Han fick lägenheten genom kontakter. Han var kompis med paret som bodde där innan. Det är en relativt stor etta på 57 kvadratmeter. När jag frågar Henrik om det ställdes några krav på honom innan han flyttade in säger han och ler: - Nej inte alls. Min hyresvärd var väldigt trevlig när jag kontaktade honom. När Henrik flyttade in var det några saker som behövdes fixas, som till exempel taket i hallen och en bit av tapeten i stora rummet och det gjorde hyresvärlden alldeles kostnadsfritt inom ett halvår. Henrik säger att de bästa med att bo själv är att man har så mycket frihet och att han får ta eget ansvar. Han trivs mycket bra i sin lägenhet. Henriks tips till någon som funderar på att flytta hemifrån är att man ska ha stabil ekonomi, ett jobb och att samla ihop lite möbler och annat nödvändigt innan man flyttar hemifrån. Själv har Henrik jobbat lite då och då sen han var femton år och haft fast anställning sen han slutade gymnasiet. Han jobbar i Ystad på Trelleborg Productive Produktions. Henrik är en kille med många järn i elden som till exempel "Team racing rescue" som är en räddnigsgrupp vars speciella uppgift är att närvara vid rallytävlingar och hjälpa till vid olyckor. De har bland annat hand om säkerheten på Svampabanan denna säsong.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons