Nyheter

Här kan du ladda ner dagens tidning

Tidningsbärarna har även haft problem på fredagsmorgonen med att få ut tidningen. Ungefär 250 abonnenter i tätorten Trelleborg har inte fått tidningen. På landsbyggden och villor bland annat i Anderslöv har det varit omöjligt att ta sig fram.
Nyheter • Publicerad 23 februari 2007
Foto: 

- På vissa ställen hade tidningsbudet fått klättra upp på stora vallar och det funkar inte, säger Leo Touven nattchef på tidningsbärarna.De som inte har fått sin tidning kan hämta den på olika platser i närheten. Enligt tidingsbärarna ska nästan alla tidningar vara utlagda på samlingsplatserna i kommunen. Trelleborgs kommun: Busskur Snarringe, Minnesberg, Klörup.

Skegrie Livs, busskur Stationsvägen, busskur Skåre.

Busskur vid Altonavägen/Simremarken.

Smyge Coop och busskur Altonavägen.

Akka-livs och försmlingshemmen i Hammarlöv och Västra Vemmerlöv, Gylle församlingshem.

Alstad-livs, Fru Alstad korset och vinterlådor ut med väg 101.

Matöppet Beddinge,Perssons livs Klagstorp.

Busskur Dalabadet.

Coop Anderslöv.

Busskur Vannhögsskolan.Höllviken: Q8-macken, busskuren HallörsvägenSkanör: Busskuren biblioteketSvedala: DinX-macken Långgatan, busskuren Hyltarpsvägen, busskuren kyrkskolan.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.