Annons
Nyheter

HÄR KAN DU HÄMTA TIDNINGEN

(Uppdaterad 08.48). Det haveri som drabbade Ystads Allehandas tryckeri under natten mot torsdagen gör att YA:s läsare tvingas hämta tidningen på egen hand.
Nyheter • Publicerad 22 juli 2004

Ystads Allehandas tryckeri i Ystad drabbades på onsdagskvällen av ett stort tekniskt haveri. Haveriet innebar att tidningen istället trycktes vid Sydsvenska Dagbladets tryckeri i Fosie utanför Malmö. I konsekvens med detta försenades tryckerningen så mycket att Tidningsbärarna inte klara att dela ut den till abonnenterna. Tidningen kommer sannolikt inte att innehålla så mycket färg som läsarnas är van vid. Värre är att alla läsarna av tidningen inte kommer att få hem den i brevlådan. Tidningen går dock att hämta på tidningens lokalkontor. I Simrishamn på Storgatan 12, i Tomelilla på Centralgatan 7, i Sjöbo på Norregatan 1c och i Skurup på Svantorget samt naturligtivs på YA:s huvudkontor på Lilla Norregatan i Ystad. YA beklagar djupt det inträffade. Dessutom kommer tidningen att finnas till utlämning vid följande butiker i spridningsområdet: Abbekås Livs Blentarps Livs Borrby-Klockareboden Brösarp-Götes Glemmingebro Banken Gärsnäs-Livs Hammenhög-Mathallen Ingelstorp-Banken Kivik-Piraten Kåseberga-Busskuren Köpingebro-Gema Livs Lunnarp-Livs Löderup-Handlaren Lövestad-Livs Nybrostrand-Kiosken Onslunda-Kiosken Rydsgård-Livs Sant Olof-Matboden Simrishamn-Lokalkontoret Sjöbo-Lokalkontoret Skillinge Macken Skivarp Tores Allköp Skurup Lokalkontoret Skåne Tranås Bilisten Smedstorp Affären Svarte Fd affären Tomelilla Lokalkontoret Vitaby Uno X Vollsjö-Livs Ystad Lilla Norregatan och Dragongatan Redaktionen

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons