Annons
Nyheter

Grindenbråk ska utredas

Just nu är grinden borttagen. Den ska utvärderas, meddelas det från teknik- och fastighetsförvaltningen. Presidiet med politiker har bestämt att under tre månader se vad som händer på området om det inte finns någon grind vid Gjuterigatan 56.
Nyheter • Publicerad 20 mars 2003

- Vi har bett de som tycker någonting att höra av sig till oss skriftligen, säger Anders Reinertz, avdelningschef för planering och teknik på Ystads kommun. Görs inte någon utvärdering av er på plats? - Nej, men vi har trafikplanerare som bor i närheten och som i bland tar vägarna förbi. De har inte uppfattat det som någon alarmerande situation. Anders Reinertz själv anser däremot att grinden borde sättas tillbaka för att förhindra att en olycka inträffar. Det var ju därför den en gång sattes upp, menar han. - Jag befarar att det kan hända saker där och det är viktigt att prioritera säkerhet. Den är viktigare än framkomligheten.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons