Nyheter

Gais-supportrar anhölls efter slagsmål på krog

De sex Gais-supportrar som greps på Tre Lyktor efter den allsvenska fotbollsmatchen i söndags eftermiddag anhölls på måndagen misstänkta för misshandel.
Nyheter • Publicerad 6 april 2008

Enligt polisen var det totalt fyra personer som utsattes för misshandeln. Polisen arbetade under måndagen med att förhöra dessa. Dessutom förhördes en rad vittnen till händelsen.

Ånnu på måndagseftermiddagen hade man inte fått någon riktig klarhet i vad som egentligen inträffade då det uppstod något av ett tumult på Tre Lyktor i samband med att fotbollsmatchen mellan Trelleborgs FF och Gais avslutades i söndags.

– Vi vet ännu inte exakt vem som gjort vad, säger Hasse Persson, inre befäl vid polisen i Ystad.

Enligt honom får samtliga de sex anhållna med största sannolikhet sitta kvar hos polisen ännu en natt.

En person som befann sig på restaurangen under händelsen berättade för Trelleborgs Allehanda i söndags att det ska ha kastats bord, stolar och flaskor i lokalen medan bråket pågick.

De fyra misshandlade personerna ska ha klarat sig utan allvarliga fysiska skador.

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.