Annons
Nyheter

Fyra hämtade till förhör efter skottlossning

Tillståndet för den 20-årige mannen som sköts i huvudet på onsdagskvällen är livshotande.
Nyheter • Publicerad 6 december 2007

Mannen sköts med minst två skott, uppger länsvakthavande polisbefäl Hans Nilsson. Ett träffade huvudet och det andra skottet träffade någon annanstans i kroppen. 20-åringen opererades under natten på lasarettet i Kristianstad. Efter operationen ska han överföras till sjukhuset i Lund.

Vittnesuppgifter och spaningsarbete ledde polisen till en lägenhet i norra Kristianstad. Efter förhandlingar öppnade personerna i lägenheten själva dörren och polisen kunde komma in utan dramatik. Polisen höll medvetet en låg profil eftersom det fanns uppgifter om att det fanns spädbarn i lägenheten. Uppgifterna stämde. Ingen person kom till skada och det blev heller inte några materiella skador.

Annons

Sammanlagt fyra personer hämtades in till förhör. De ska förhöras omedelbart för att utröna om misstankar för skottlossningen kan riktas mot någon speciell person.

Skottlossningen skedde utomhus i Kristianstad strax innan klockan 23.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons