Annons
Nyheter

Fyra gripna misstänkta för våldtäkt i Ystad

Fyra yngre män har gripits av polisen misstänkta för våldtäkt och för medhjälp till våldtäkt av en yngre kvinna i Ystad. Tre av dem har anhållits misstänkta för brottet.
Nyheter • Publicerad 21 maj 2008

- Tre av dem har anhållits efter förhör och vi har hämtat in ytterligare en person för att höras. I övrigt vill jag inte lämna några kommentarer, säger Göran Schön, ansvarig utredare på polisen i Ystad.

Våldtäkten ska ha inträffat i en privatbostad i Ystad för cirka 14-dagar sedan. Först några dagar efter händelsen ska den utsatta flickan ha anmält övergreppet till polisen. De misstänkta är 17, 18 och 20 år gamla. Den utsatta flickan uppges vara jämngammal med de misstänkta.

De tre anhållna är samtliga hemmahörande i Staffanstorp. Det är ännu inte känt om åklagaren kommer att begära någon av dem häktade.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Robert Jönson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons