Annons
Nyheter

Fritog kompis – greps själv

En 27-årig man greps i natt inne på en krog i Landskrona misstänkt för främjande av flykt. 27-åringen fritog en kompis som en ordningsvakt gripit.
Nyheter • Publicerad 11 februari 2007

Ärendet började strax före klockan tre med att kompisen misshandlade en annan person inne på krogen. Ordningsvakten grep då honom och kallade på polisen. - Då flög 27-åringen på vakten, så han tvingades att släppa den första mannen som han gripit, berättar Thorsten Persson, inre befäl vid polisen i Helsingborg för hd.se.  Den förste mannen pep i väg och befinner sig fortfarande på fri fot. Värre gick det alltså för 27-åringen, som greps i stället och nu har förts till polishuset där han ska förhöras.   Mannen som lyckades smita ska dock inte känna sig alltför säker, han är identifierad så polisen vet vem han är. Misshandelsfallet han misstänks för är inte av allvarligare karaktär utan bedöms som lindrigt, så det är inte säkert att polisen frihetsberövat honom i fall han hade stannat kvar på platsen.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons