Annons
Nyheter

Fredag 18 januari

Nyheter • Publicerad 17 januari 2002

Jagad

Action

Annons

Harrison Ford är läkare som orättvist anklagas för att ha tagit livet av sin fru och måste fly för att på egen hand hitta den riktiga mördaren. Tommy Lee Jones belönades med en Oscar för rollen som sheriff på jakt efter rymlingen. Härliga actionscener. (The Fugitive, 1993)

Betyg: 4

SVT1 21.00

Agent 007 ser rött

Action

Den andra Bond-filmen börjar trögt men spänningen stiger och tempot höjs successivt, och i slutändan är det en av de bästa filmerna i serien om agent 007. Sean Connery spelar James Bond, som åker till Istanbul för att hämta hem en kodmaskin.(From Russia with love, 1964)

Betyg: 4

TV3 21.00

Red heat

Action

Annons

Moskvapolis (Arnold Schwarzenegger) vädrar rysk knarklangare på andra sidan kölen, i Chicago, och får hjälp av amerikansk kollega (John Belushi) i jakten på skurken. Actionbagatell. (1988)

Betyg: 2

Kanal 5 22.00

Airheads

Komedi

Tre hårdrockare beväpnade med leksaksvapen belägrar en radiostation för att få sin demo spelad. På förhand verkar manuset för tunt för en hel långfilm men Brendan Fraser, Steve Buscemi och flera andra toppskådisar lyfter filmen, som visar sig vara rätt så rolig. (1994)

Betyg: 3

TV4 23.20

Fira med Ferris

Komedi

Annons

Matthew Broderick spelar kaxig tonåring som skolkar från skolan. Vi får följa honom under hans "lediga" dag. Ojämn high school-komedi som inte håller måttet hela vägen. (Ferris Bueller's day off, 1986)

Betyg: 3

Kanal 5 23.55

Bo-Göran Holmegard
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons