Nyheter

Flera olyckor i morgonregn

Flera olyckor rapporteras från trafiken i Skåne under morgontimmarna, dessbättre utan allvarliga personskador. Vid en singelolycka på E 65 vid Skurup körde en bil in i mitträcket och vägen fick stängas av under röjningsarbetet.
Nyheter • Publicerad 26 maj 2008

Lite senare krockade två bilar på väg 108 utanför Lund. Sveriges Radio Malmö rapporterar dessutom om en krock på Västkustvägen vid Spillepengen. Utöver olyckorna ställde också en traktorbrand på väg 108 utanför Svedala till det för morgontrafikanterna. För första gången på länge regnade det i dag på morgonen och regnet kommer att hålla i sig en stor del av dagen. Men enligt prognosen handlar det bara om ett tillfälligt väderomslag. Redan i morgon ska solskenet vara tillbaka igen och under veckan blir det sedan allt varmare.

TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.