Annons
Nyheter

Familjesidan

Uppge alltid namn, adress och telefonnummer när du skickar eller mailar in text till Familjeredaktionen. Är ni inte längre bosatta i Trelleborgs eller Vellinge kommun, så var vänlig och uppge vad ni har för anknytning till området. Direktnummer till familjeredaktionen är 0410-54533. E-post: familj.ta@allehandasyd.se Digitala bilder ska ha upplösning 170 dpi för att kunna publiceras i tidningen.
Nyheter • Publicerad 3 september 2004

Skicka e-post till annons.ta@allehandasyd.se eller skicka texten till Trelleborgs Allehanda, Box 73, 231 21 Trelleborg och märk kuvertet Grattisannons.

Texten får vara max 80 tecken och ska vara Kundtjänst till handa senast klockan 12 två arbetsdagar före införandet.

Annons

Kostnad per annons är 160 kronor som kan bifogas i kuvertet. Om vi ska skicka faktura tillkommer en kostnad på 20 kronor.

Kundtjänst 0410-545 00 kan svara på alla frågor. Vi publicerar kostnadsfritt bilder på fyra generationer eller fler. Bifoga bild samt text innehålllande namn och bostadsort på samtliga personer på bilden samt släktskap. Uppge även gärna ålder på yngsta och äldsta. I texten ser vi gärna att det framgår:

Ålder på den avlidne, närmast anhöriga, bostadsort, utbildning, yrkesverksamhet, intressen och annat som känns angeläget. Alla med anknytning till Trelleborg och Vellinge är hjärtligt välkomna att höra av sig i samband med jämna födelsedagar.

Skicka gärna med en bild till texten. Vi publicerar kostnadsfritt bilder från dop. I texten ska framgå barnets namn, föräldrarnas namn, bostadsort, var dopet ägde rum och när. Gärna vem som är dopförrättare samt namn på eventuella faddrar. Uppge namn, bostadsort samt var ni avlagt examen och i vilket ämne. Vi publicerar bild kostnadsfritt. Uppge namn, bostadsort, vigseldatum och plats samt gärna vigselförrättare. Har ni haft tärnor, näbbar eller bestmen går det bra att skriva deras namn. Denna text publiceras i anslutning till bilden.

Det går även bra att skriva ett längre referat där det framgår vilken musik som spelats och av vem. Publiceras samma dag som det firas. (Lördag om det är söndag). I texten ska framgå namn, bostadsort, datum för vigseln samt plats.

Införandet är kostnadsfritt.

Inga gratulationer får stå i anslutning till bilden men gärna namnen på gemensamma barn. Varje onsdag klockan 9.30 finns våra fotografer på MVC på Trelleborgs lasarett. Införandet är kostnadsfritt och det finns en blankett där som ni fyller i. Det går att beställa bilden av fotograferna. Vill ni efterbeställa har de telefon 0410-545 32 samt 0410-545 36.

Det går givetvis även bra att mejla in en egen bild. Då ska föräldrarnas namn och bostadsort, barnets namn, födelseort, datum, längd och vikt samt eventuella syskons namn och ålder finnas med.

Vi publicerar inte bilder med bara barn, minst en förälder måste vara med.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons