Annons
Nyheter

Familj i byggtvist beskjuten i hemmet

(Uppdaterad 13.54) En villa i Västra Tommarp, Trelleborg, blev under natten beskjuten. Polisen misstänker att det finns ett samband med de tidigare hot som riktats mot de boende i villan.
Nyheter • Publicerad 18 juli 2007
Foto: 
Bild: Claes Nyberg
Bild: Claes NybergFoto: 

Familjen var hemma i huset när huset besköts. Larmet om skottlossning kom vid 01.45-tiden på onsdagen. Ingen skadades vid händelsen. -Vid 01.38 vaknade de boende av skott in i bostaden, berättar Ewa-Gun Westford informationsansvarig på polisen i södra Skåne.

Under dagen har tekniker undersökt platsen. Man upptäckte då att det fanns tre projektiler istället för två som man först trott. Skotten ska ha skjutits mot kök och vardagsrum.Efter beskjutningen ska en bil ha kört hastigt från platsen.

Annons

På eftermiddagen hålls förhör med de boende. Ägaren har tidigare i våras blivit utsatt för hot vilket TA tidigare skrivit om. - Vi kommer att jämföra nattens händelse med den i april, säger Ewa-Gun Westford.

Ann Ekstrand/Fanny Johansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons