Annons
Nyheter

Evakuerad orm smet efter brand

I samband med branden i en villa i Östra Grevie natten mellan tisdag och onsdag försvann ett av familjens husdjur, en boaorm. Ormen plockades ut ur det brinnande huset när det evakuerades och sattes in i en låst personbil.
Nyheter • Publicerad 23 juli 2008
I samband med branden i en villa i Östra Grevie natten mellan tisdag och onsdag försvann ett av familjens husdjur, en boaorm. Det var dock inte ormen på bilden som smet. Arkivbild: Mark Hanlon
I samband med branden i en villa i Östra Grevie natten mellan tisdag och onsdag försvann ett av familjens husdjur, en boaorm. Det var dock inte ormen på bilden som smet. Arkivbild: Mark HanlonFoto: 

- Sen har någon öppnat rutorna i bilen och ormen ska då ha smitit ut, säger Lars Håkansson, driftsledare på SOS Alarm.

Boaormen är 1,20 meter lång och ska inte vara farlig. Men den som eventuellt träffar på ormen bör ändå vara försiktig.

Annons

- Man ska helst inte röra den. Den är inte giftig men efter vad jag har förstått kan den bitas, säger Calle Persson på länskommunikationscentralen i Malmö.

Om man hittar ormen ska man kontakta polisen.

Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons