Annons
Nyheter

En lysande improvisatör

För en som "glömde" att följa pausunderhållningen i melodifestivalen, inte ser Parlamentet och undrar vad alla yrar om, kommer dvd:n med Björn Gustafssons bästa som en gudagåva. Det är också så – milt sagt – han framställer sig på omslaget. Även om det är ironiskt menat. Hoppas jag.
Nyheter • Publicerad 8 december 2008
Björn Gustafsson– Ett livsverk Björn Gustavsson – ett livsverk, är en härlig samling med en synnerligen begåvad ung man, skriver Allehandas recensent.
Björn Gustafsson– Ett livsverk Björn Gustavsson – ett livsverk, är en härlig samling med en synnerligen begåvad ung man, skriver Allehandas recensent.Foto: 

Sveriges just nu hetaste komiker visar sig vara en lysande improvisatör i Parlamentet(bland annat i det obetalbara klippet där han gråter på beställning), en charmig, frisk fläkt i melodifestivalen (där han misslyckas med att sväva iväg med en biffig tv-tekniker) men mindre genial som stel ungreporter i ojämna Morgonsoffan.

Kompletterar gör några nyinspelade bitar med Robert Gustafsson, där den äldre Gustafsson (ingen koppling så vitt jag vet) får agera "straight man".

Det nya materialet är för snålt, och speltiden blir bara uppgivna två timmar om man räknar ett sammandrag på 40 minuter. Men en härlig samling är det, med en synnerligen begåvad ung man.

Lars Thulin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons