Annons
Nyheter

Chefredaktören: TA är en vinnare

Trelleborgs Allehanda ökar sin upplaga igen och är på väg mot nytt rekord. Det framgår när Tidningsstatistik (TS) i dag presenterar upplagesiffrorna för landets alla tidningar.
Nyheter • Publicerad 26 februari 2004

Vi ökar med 300 exemplar till totalt 11 400, vilket är endast 200 ex sämre än rekordnoteringen från 1975! Det här är naturligtvis mycket glädjande för oss som arbetar här, och visar att vår satsning på att göra en riktigt bra lokal tidning går hem. Vi sätter Trelleborg i centrum. För oss är lokal närvaro och det som händer på hemmaplan allra viktigast, i alla lägen. TA är en vinnare även på annonsmarknaden med en ökning på fantastiska sju procent i en tid då många av våra kolleger minskar. Detta vill vi fira med alla er som gjort framgången möjlig, våra läsare och annonsörer och medarbetare. Välkomna till en kopp kaffe i Ångkvarnens foajé, Hamngatan 9! Margaretha Engström Chefredaktör

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons