Annons
Nyheter

Brons för Anja, fjärdeplats för Ylva

Anja Pärson tog en efterlängtad medalj, men för Ylva Nowén blev det bara en plats strax utanför pallen när damernas slalom avgjordes i svårast tänkbara förhållanden.
Nyheter • Publicerad 20 februari 2002
BILD:SCANPIX
BILD:SCANPIXFoto: 

BILD: SCANPIX - Det var otroligt svåra att åka i dag och jag är nöjd med att ha kommit i mål, sade Anja. Jag gjorde mitt bästa och det räckte till brons - det är jag jätteglad för. Också det andra åket ställde till med bekymmer för många av åkarna, bland andra åkte trean efter första åket, finskan Tanja Poutiainen, ur i den nedre delen av banan. Den som stod allra bäst på benen i backen var Janica Kostelic, Kroatien, som tog OS-guld och Laure Pequegnot, Frankrike, som tog silver. Mest besviken var Ylva Nowén som bara var nio hundradelar från bronset. - Jag sade innan tävlingarna att jag kunde bli vad som helst utom fyra, så just nu är jag väldigt besviken, sade Nowén med darr på rösten.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons