Annons
Nyheter

Barnteckningar v 27

Nyheter • Publicerad 2 juli 2007
Rymdraket som precis har landat. Så beskriver Erik Ingvarsson, 5 1/2 år, sin teckning. Erik bor på Nygatan 39 i Trelleborg.
Rymdraket som precis har landat. Så beskriver Erik Ingvarsson, 5 1/2 år, sin teckning. Erik bor på Nygatan 39 i Trelleborg.Foto: 
Detta är mitt fantasihus. Det är Amanda Olofsson, 11 år, som har ritat teckningen.
Detta är mitt fantasihus. Det är Amanda Olofsson, 11 år, som har ritat teckningen.Foto: 
Kevin Svensson, sju år, Rusthållaregatan 4 i Trelleborg, har ritat en stridsvagn.
Kevin Svensson, sju år, Rusthållaregatan 4 i Trelleborg, har ritat en stridsvagn.Foto: 
En mus på promenad med sin lilla hund, och en mus som sover gott i sin säng. Flickan som har ritat teckningen heter Karolina. Hon är sex år och går på Kontinentens förskola i Trelleborg.
En mus på promenad med sin lilla hund, och en mus som sover gott i sin säng. Flickan som har ritat teckningen heter Karolina. Hon är sex år och går på Kontinentens förskola i Trelleborg.Foto: 
När Emelie Nordahl, åtta år, firade midsommar såg det ut så här. Emelie bor på Betgatan i Simrishamn.
När Emelie Nordahl, åtta år, firade midsommar såg det ut så här. Emelie bor på Betgatan i Simrishamn.Foto: 
Här är en kråka som önskar alla en trevlig sommar. Teckningen är ritad av Malin Olsson, nio år, Virvelvindsvägen 7, Trelleborg.
Här är en kråka som önskar alla en trevlig sommar. Teckningen är ritad av Malin Olsson, nio år, Virvelvindsvägen 7, Trelleborg.Foto: 
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons