Annons
Nyheter

Anna-lena Brundin roade

Ett 100-tal småföretagare kom till Hantverksgården i Tomelilla på torsdagskvällen för att få en kväll fylld av både allvar, god stämning och trevlig gemenskap.
Nyheter • Publicerad 24 maj 2002
Bild: Jan-Olle Persson
Bild: Jan-Olle PerssonFoto: 

Kvällens stora dragplåster var stå upp-komikern Anna-Lena Brundin från Lund, som på sitt banala och klämmiga sätt lockade till sig skratt i parti och minut i sin slagfärdiga enmansshow. Publiken kunde lätt känna igen sig i vardagliga situationer där både fördomar, attityder och där gränsdragningarna mellan könsrollerna, drogs till sin spets. I sin rappa vokabulär fick sig förutom männen också det franska folket en rad gliringar, dock med glimten i ögat ska tilläggas. Kvällen inleddes annars med att tillförordnade VD:n i Företagarnas Riksorganisation, Christer Östlund fick stå för den mer allvarsamma delen när han talade om näringspolitiska frågor och hur organisationen tänker arbeta de närmaste två åren. Kvällen avslutades sedan med buffé och pub där det gavs tillfälle att vädra åsikter och möjlighet att knyta nya kontakter företagarna emellan.

Per Nilsson per.nilsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons