Annons
Nyheter

"Åkermans ruta"

Jag har inte rasat ihop även om det var längesedan ni hörde av mig. Rasat ska däremot vintern nu ha gjort ut bland våra fjällar.
Nyheter • Publicerad 30 april 2003

Den rungande vårhyllningen kommer, tillsammans med ett antal övriga traditionella stäm- och stämningsfulla körstycken, att ljuda från åtskilliga sånggladas strupar denna sista afton i april. Vid scoutstugan ska grillarna vara laddade åt valborgsbesökarna i god tid innan sång, flagghalning, fackeltåg och båltändande tar vid. Nu gäller det bara att hitta noterna. Jag hade notpärmen i säkert förvar vid Bagatellernas körövning förra onsdagen men sedan dess är den spårlöst försvunnen. Kanske ligger den på samma ställe som de saknade nödiga deklarationspapperen gömt sig. Hög tid att börja leta. Kvittona för avdragen har givetvis prio ett! Med en förhoppning om ett återfinnande av bortsprunget material samt en skön och trivsam helg åt alla läsare avslutar jag här dagens spalt för att bereda utrymme åt den långa kö av rosor och ris som väntar på sin tur.

Bertil Åkerman insandare@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons