Annons
Nyheter

Ahl öppen för ännu en mandatperiod

Kommunalrådet i Trelleborg Egil Ahl (s) är nöjd med valresultatet i kommunalvalet. Och han stänger inte dörren för en fortsättning efter den här mandatperioden.
Nyheter • Publicerad 16 september 2002
Egil Ahl. BILD: CLAES NYBERG
Egil Ahl. BILD: CLAES NYBERGFoto: 

- Under den här mandatperioden har vi i mycket verkat ihop med centern. Eftersom både vi och även centern har gått framåt ser jag det som en bekräftelse på att väljarna gillar den politik som vi har fört, säger Egil Ahl. Egil Ahl öppnar även upp för möjligheten att han ställer upp för ännu en mandatperiod om fyra år. - Man ska aldrig säga aldrig, svarar han på frågan om detta blir hans sista mandatperiod som kommunalråd. Egil Ahl är också entusiastisk inför det politiska arbetet under de kommande åren och tycker att det ska bli roligt att fortsätta arbeta som kommunalråd under de närmaste fyra åren. - Politiken har blivit synligare i Trelleborg. Jag känner mycket för arbetet denna perioden, att få starta en ny utveckling för Trelleborg. Det handlar om vad som ska ske i centrum, i Kurland och även i Smygehamn bland annat, säger Egil Ahl. Som det ser ut i dagsläget kommer troligen sverigedemokraterna in i kommunfullmäktige. Även folkpartiet är nya för mandatperioden. - Det var likadant vid förra valet, påpekar Egil Ahl. Då kom spi och v in som nya i kommunfullmäktige. Oppositionen i Trelleborg visar ett brett spektrum. Hur oppositionen i Trelleborg ska organisera sig har Egil Ahl inte så mycket åsikter om. - Jag ser inte att vi har någon anledning att lägga oss i det, säger Ahl.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons