Annons
Nyheter

5 Siesta-måsten

Evelina Ingelsson Lindell listar fem saker du inte borde missa på Siesta.
Nyheter • Publicerad 26 maj 2009

Placebo

Såklart, festivalens största namn. Jag tror inte att jag behöver anstränga mig för att övertyga någon om att de är värda att se, men för säkerhets skull säger jag det ändå: gå och titta på dem! Det är i skrivande stund inte släppt när och var de spelar än men det lär finnas på hemsidan mycket snart.

Annons

Markus Krunegård

Klockan 17:30 på fredag spelar Markus Krunegård på Fiesta och alla som uppskattar genialiska melodier och perfekt avskalade texter – eller bara att dansa och skrika med i Jag är en vampyr, som fick priset Årets låt på P3 Guld-galan – borde vara där.

Rockbandturnering

Samla ihop ett band och styla er i Perrong 23:s tält, och möt sedan alla andra lag för att tävla om biljetter till Emmabodafestivalen. Om ni inte kan spela är det också okej, det snyggaste bandet vinner biljetter till Midsommarfestivalen där bland annat Slagsmålsklubben och The Fine Arts Showcase spelar.

Navid Modiri och gudarna

Festivalstämning i bandform, ett rent lyckopiller. Navid Modiri kan mycket väl vara det största energiknippe jag någonsin träffat på – men han är det på ett sätt som inte irriterar utan i stället smittar av sig. Enligt det nuvarande schemat spelar de 15:00 på Playa på lördag. Vid det laget är man antagligen hyfsat trött efter två eller tre dagars festande, så gå dit och bli pepp igen!

TeaPot

Enligt affischen på TeaPot ska de finnas på Siesta i år. Perfekt att slappa och dricka te/iste (beroende på hur vädret nu blir) på dagarna medan man väntar på konserter. Förhoppningsvis finns ett nästan lika extremt utbud tesorter även på festivalversionen av caféet.

Evelina Ingelsson Lindell
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons