Annons
Nyheter

17-åringen skulle få pengar för sexuellt umgänge

Rättegången mot den 56-årige tomelillabo som står åtalad för grovt sexuellt utnyttjande av fyra unga pojkar inleddes i dag vid Ystads tingsrätt. Men rättegången, som kommer att pågå åtminstone en dag till, kommer att ske bakom stängda dörrar.
Nyheter • Publicerad 1 april 2003

På plats fanns den 17-årige pojke som den 56-årige mannen enligt åtalet försökte förföra. Mannen lockade med ersättning mot sexuellt umgänge. Men pojken sa nej. - Det hände under sportlovet när vi var lediga, säger pojken. Den händelsen var upptakten till att den åtalade mannen nu står inför rätta. - Jag stod i skolans korridor och berättade för mina kompisar, säger han. Då gick rektorn förbi. Men jag tänkte inte på det då. Senare kallade han in mig på sitt rum och sa att han hört vad jag sa till mina kompisar. Den 17-årige pojken, som var mycket nervös inför vad som väntade i rätten, hade både sin mamma och några av sina vänner med sig som stöd.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons