Annons

Hellstrand ställer in - och fler med honom

Staffan Hellstrand, 123 Schtunk, dragqueen story hour. I coronavirusets spår fortsätter evenemang att flyttas eller ställas in.
Trelleborg • Publicerad 19 mars 2020
Staffan Hellstrand kommer inte till Trelleborg i april, men förhoppningsvis i oktober.
Staffan Hellstrand kommer inte till Trelleborg i april, men förhoppningsvis i oktober.Foto: Filip Sjöfors

Teaterföreställningen med 123 Schtunk på församlingshemmet som skulle ägt rum 28 mars har skjutits upp. En ny föreställning är bokad till 17 juni klockan 19, och köpta biljetter gäller.

Även Staffan Hellstrands besök med sitt skånska band, som skulle ägt rum på Parken 8 april, är flyttat. Riffet har bokat om spelningen till 1 oktober.

Annons

Barnföreställningen ”Astrids guldkorn” på Parken kultur- och konferenscenter den 19 april är inställt. Arrangören letar efter ett nytt datum.

Bibliotekets ”dragqueen story hour”, en normkritisk sagostund för barn som skulle ha hållits på lördag, är också uppskjuten på obestämd tid.

Trelleborgs Kammarkör skjuter fram lördagens planerade konsert i Axel Ebbes konsthall. Något nytt datum är ännu inte fastställt.

Lars ThulinSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons