Annons
Nyheter

Vrethammar och Fristorp på sydkusten

Trion Sylvia Vrethammar, Göran Fristorp och Patrik Svedberg följer sitt hjärtas röst och kommer till bland annat Trelleborg och Borrby i sommar.
Nyheter • Publicerad 5 juli 2002

Konserten "Mitt hjärtas röst" ges 21 juli i S:t Nicolai kyrka i Trelleborg och 26 juli i Borrby kyrka, båda gångerna med start klockan 20. Det är första gången på 25 år som de riksbekanta artisterna Fristorp och Vrethammar jobbar ihop. Det sker i ett intimt format, nära publiken och ackompanjerade enbart av Fristorps akustiska gitarr och Patrik Svedbergs klaviaturer. Under hela juli jobbar de tre ihop om en serie kyrkokonserter i södra Sverige. Sylvia Vrethammar gjorde lite av en comeback i uttagningen till melodifestivalen, och har precis släppt sin första skiva med enbart svenskt material på 14 år. Göran Fristorp släppte nyligen en samlingsskiva - som dess värre bara går att hitta i Norge, där Göran är ett stort namn.

Lars Thulin lars.thulin@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons