Annons
Nyheter
På onsdagskväll är det premiär för sommarens viskvällar vid Månstorps gavlar. Leif Carlsson med husband bjuder in till tre konserter. Här presenterar han artisterna.
Nyheter • Publicerad 19 juli 2011
27 juli: Tina Ahlin med gitarristen Jimmy Wahlsteen. "Hon kommer att ge 'Visor vid Månstorp' skäl för namnet. Det blir nog en del svenska visor som Povel Ramel och Allan Edwall. Tina Ahlin har tidigare varit huspianist i 'Så ska det låta'."
27 juli: Tina Ahlin med gitarristen Jimmy Wahlsteen. "Hon kommer att ge 'Visor vid Månstorp' skäl för namnet. Det blir nog en del svenska visor som Povel Ramel och Allan Edwall. Tina Ahlin har tidigare varit huspianist i 'Så ska det låta'."Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
20 juli: Triple & Touch. "De spänner brett musikaliskt och det blir ett bra tryck med husbandet. De är lite aktuella i Vellinge efter att han spelat med en lokal skolkör i Star for Life."
20 juli: Triple & Touch. "De spänner brett musikaliskt och det blir ett bra tryck med husbandet. De är lite aktuella i Vellinge efter att han spelat med en lokal skolkör i Star for Life."Foto: Håkan Röjder
Foto: Magnus Neideman / SvD / SCANPIX
3 juli: Corneliskväll med Danne Stråhed (bilden), Mikael Neumann och Jennie Rosengren. "Cornelis är en favorit så jag bestämde mig för att bjuda in gäster till en helkväll. Själv hoppas jag att vi spelar 'Ångbåtsblues'", säger Leif Carlsson.
3 juli: Corneliskväll med Danne Stråhed (bilden), Mikael Neumann och Jennie Rosengren. "Cornelis är en favorit så jag bestämde mig för att bjuda in gäster till en helkväll. Själv hoppas jag att vi spelar 'Ångbåtsblues'", säger Leif Carlsson.Foto: Håkan Röjder

Spelningarna har fått flytta ut i hagen under tiden Månstorpsborgen renoveras.

– Ett idealiskt läge, säger Leif Carlsson och syftar på att den sluttande marken ger fin utsikt över scenen.

Annons

Nytt för i år är också en ny scenkonstruktion. I övrigt är antalet platser ungefär desamma – 250 stolar och okänt antal picknickbiljetter. Nu hoppas han bara på uppehåll till konsertstarten klockan 19.

– Vi har aldrig ställt in en spelning på grund av regn. Kläder efter väder gäller, säger Leif Carlsson.

Anna Thulin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons