Annons
Nyheter

Vi har verkligern sett det förr

Storyn är åtminstone lättttuggad. Två superstraighta brandmän, en änkling (James) och en casanova (Sandler), beslutar sig för att ingå registrerat partnerskap (gifta sig, på rikssve ska) så att den förstnämndes ungar kan inkassera en försenad livförsäkring.
Nyheter • Publicerad 5 februari 2008

Men bluffen krackelerar, förstås, och när en skadeglad byråkrat börjar nysta i äktenskapet radar problemen upp sig. Yada yada, vi har sett det förr. Inte ens baksidestexten är engagerad.

Regissören Dennis Dugan använder samma stereotypa mall som vid skapandet av Happy Gilmoreoch Big Daddy.

Annons

Några storbystade groupies, en skräckinjagande neger (som sedermera även han visar sig vara ärkefjolla), en gnutta meningslöst våld, och en brunstig brevbärare. Allt är som det ska i en tramskomedi av typsnittet Adam Sandler.

Men vi har verkligen sett det förr, både en och sju gånger. Vilket är minst tio för många.

Det känns liksom inte ens oväntat att vigselförrättaren är en masochistisk asiat och det enda bröllopsvittnet en slumpmässigt utvald lokalalkis.

Oscar Sundell

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons