Annons
Nyheter

Ung Stallone i hopplös action

Att filmen snart har 40 år på nacken märks tydligt. Men det är inte där den brister. Det finns många gamla filmer som är hur bra som helst. Rebel är inte en av dessa.
Nyheter • Publicerad 16 juni 2008

Filmen är en av Sylvester Stallones första, långt innan första Rocky-filmen. Och han gör ett tappert försök att hålla filmen vid liv, men lyckas inte. Den är helt enkelt för dålig. Handlingen är inte bra, skådespelarna detsamma och replikerna är urusla.

Filmen handlar om ett gäng personer som planerar att spränga en bomb riktad mot ett storföretag i New York. FBI ska givetvis se till så att detta inte sker.

Annons

Någon spänning i filmen finns inte. Saker och ting sker utan att man riktigt hänger med. Och då beror det på att man antingen har somnat eller har tankarna någon annanstans.

Lägg inte ner tid på den här filmen. Det finns bättre filmer att se.

Taner Caliskan och Kristin Knutsson
Taner Caliskan
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons