Annons
Nyheter

Trettio singelkillar på jakt efter den stora kärleken

Trettio singelkillar ska tävla om en vacker singelflickas gunst. Nu är det dags för nästa dejtingsåpa efter amerikansk förebild – "Bachelorette".
Nyheter • Publicerad 11 september 2004

Under en och en halv sommarmånad har 30 killar från Sverige och Norge dejtat en vacker norsk singeltjej. Nu i höst, med start den 12 september, sänder Kanal 5 den nya dejtingdokusåpan "Bachelorette" Huvudpersonen är norskan Janniche Adolfsen, och kring henne finns ett harem av killar som ska umgås med henne och tävla om hennes kärlek.

– Hon är vacker och charmerande, men det som slog mig första gången jag träffade henne var hur vaken och snabb i tanken hon är, säger 37-årige Halmstadsbon Patrik Olovsson, en av deltagarna.

Annons

Han kom med i programmet tack vare en kompis som ville ta ut hämnd.

– Jag anmälde en polare till ett annat program, och nu skickade han in mig hit för att hämnas, berättar han.

Men det som från början bara var ett skämt blev fullt allvar när Patrik Olovsson kallades till intervju – och blev antagen.

Romantiska resor, gourmetmiddagar och lyxiga dejter har varit en del av vardagen under inspelningen. Och allt eftersom tiden gick blev de 30 killarna allt färre, tills bara två återstod, och till sist en. Men trots att tävlingsmomentet har gjort att konkurrensen stundtals har varit hård, tycker Patrik att det bara har varit en positiv upplevelse. "Bachelorette" sänds i 11 avsnitt från och med den 12 september. (TT Spektra)

Lisa JannerLisa Jannerling

TV STOCKHOLM
TV
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons