Nyheter

Trelleborgs-polare firade The Beatles

Trelleborgspolarna Gert Håkansson och Peter Löfqvist firade 40-årsminnet av The Beatles sista konsert i London den 30 januari – och hamnade i NBC:s nyhetssändningar.
Nyheter • Publicerad 9 februari 2009
Trelleborgarna Gert Håkansson (bilden) och Peter Löfqvist firade The Beatles och hamnade i NBC:s nyhetssändningar. Bild: Peter Löfqvist
Trelleborgarna Gert Håkansson (bilden) och Peter Löfqvist firade The Beatles och hamnade i NBC:s nyhetssändningar. Bild: Peter LöfqvistFoto: 

Gert Håkansson bjöd Londonborna på sin egen lilla ukulelekonsert vid beatlarnas gamla högkvarter på Saville Row, där bandet den 30 januari 1969 orsakade trafikkaos genom att ge en improviserad konsert på taket.

"För mig är det en historisk plats", berättade Gert för NBC, som häpet konstaterade att någon rest ända från Sverige för att fira detta jubileum.

TA
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.