Annons
Nyheter

Trångsynt hyllning av tvåsamhet

"Det bästa är att man kan korta den lite och sedan använda den igen". Det handlar om brudtärneklänningar, och under sina 27 gånger som brudtärna har Jane fått höra tipset många gånger.
Nyheter • Publicerad 29 juli 2008
Foto: 

Jane är en ständig bröllopsfixare och evig brudtärna som älskar bröllop. Mycket. Men för hennes egen del ser det inte så bra ut. Hon är kär i sin chef, och när han får upp ögonen för Janes syster Tess börjar hennes värld rasa samman.

Vi har en romantisk komedi på halsen. Handlingen är ristad i sten, och det trycks på varje nerv för att skapa fåniga leende. Att Jane aldrig blir ett bröllopsfixerat våp är en styrka, men det är fortfarande en trångsynt hyllning av tvåsamhet.

Janes 27 brudtärneklänningar hänger kvar i garderoben, använda en gång. Samma sak med filmen - den står kvar i hyllan, sedd en gång.

Sara Hängsel
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons