Annons
Nyheter

Tommy Körberg sjunger in julen

Julen får en smakstart i Trelleborg i år, då kommunen bokat in en artistgala med Tommy Körberg som dragplåster. Förhoppningen är att julkonserten på Söderslättshallen måndagen den 16 december ska bli en tradition.
Nyheter • Publicerad 27 september 2002
BILD: SCANPIX
BILD: SCANPIXFoto: 

- Folk åker ju till Malmö för att se julkonserter, så varför inte ge trelleborgarna en konsert på hemmaplan? frågar sig Mats Rengbo, evenemangsansvarig på Upplevelseförvaltningen. Julkonserten inleds av Trelleborgs lucia, som då krönts några dagar tidigare i S:t Nicolai kyrka. Därefter kommer revygruppen Piggsvinsteatern att genomföra ett program på ungefär tre kvart. Därefter tar skånske stå upp-komikern Adde Malmberg upp stafettpinnen och håller en monolog på omkring en timme. Efter en bensträckarpaus blir det en och en halv timmas konsert med jultema med Tommy Körberg och hans vapendragare, pianisten Stefan Nilsson. Konferencier för hela kvällen är Bertil Ahlberg från Trelleborgs Musikkår.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons