Annons
Nyheter

Tilde de Paula tar över söndagsmorgonen

"Söndagmorgon" på TV4 är tillbaka i höst men med nytt namn och tydligare nyhetsinriktning, "Nyhetsmorgon söndag". Den tidigare programledaren Pia Conde jobbar numera på SVT. Hon ersätts av Tilde de Paula.
Nyheter • Publicerad 23 juni 2005

Tilde de Paula (bilden) har tidigare lett "Nyhetsmorgon" på vardagar tillsammans med Rickard Olsson. Men nu blir det bara en dag i veckan.

" Det ska bli väldigt kul. Det är ett drömprojekt. "Nyhetsmorgon" är det roligaste program jag gjort. Jag tycker om nyhetsfördjupningen och man måste ta fram alla sidor av sig själv. Man får både prata med människor om livsöden och om raka nyheter, säger Tilde de Paula som har tre barn och "rätt mycket i mitt liv".

Annons

" Så en dag i veckan passar perfekt och nu kommer jag att få mer tid att prata med mina gäster.

"Nyhetsmorgon söndag" kommer att skilja sig en del från veckans vanliga sändningar.

" Programmet ska kännas som en logisk fortsättning på "Nyhetsmorgon" men med mer tid för eftertanke och reflektion. Jag vill prata med vanliga människor och inte bara proffstyckare. Vi ska vara mer ute bland folk. Jag tror också att man kan ta tag i de större frågorna på söndagarna, då har man tid och tålamod, säger Tilde de Paula.

Premiären för "Nyhetsmorgon söndag" är satt till den 18 september. (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons