Nyheter

Som en avslagen grogg

Nyutgiven version av Grogg från 2001. Varför den kommer ut i ny form kan de lärde tvista om men den här utgåvan innehåller extramaterial i form av oklippt material och Radio Grogg. Nyblandad Grogg och originalet Grogg lever högt på Robert Gustavsson.
Nyheter • Publicerad 22 april 2008

Han gör diverse lustiga figurer och är stundtals allt annat än politiskt korrekt, exempelvis när han som ilsken Östermalmstant klagar över ''svartingar med sylvassa tänder" . Men trots Robert Gustavssons komiska talang känns det lite gammalt och väldigt många har ju sett det här förr när det gick på SVT. Visst är det riktigt roligt när han är trädgårdsexpert i ''Fråga Bertil" men det blir för mycket av det goda och bisarra figurer staplas på varandra. Inte blir det bättre av sprithumorn som helt enkelt känns rätt tjatig. Därför tillhör sketcherna med de andra skådespelarna höjdpunkterna som när exempelvis Anna Björk och Sissela Kyle pratar om att män måste bli tydligare. Inte lika gapiga och flamsiga som när Gustavsson är med.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.