Annons
Nyheter

Snacka om bombnedslag...

Nyheter • Publicerad 20 november 2005

@02 Anfang 4 rader:In kliver hon på restaurangen i Malmö, en bra bit efter sina nyinköpta silikonbröst kommer hon själv guppande. Det är fjärde paret hon avverkar. Redan som barn, säger hon nu till SvD:s Anna Lagerblad, visste hon att hon skulle bli berömd.

"Länge visste jag bara inte för vad", säger Carolina Gynning.

Annons

Vet hon det idag då? Vet du? Det enda jag vet om damen ifråga är att hon vunnit någon dokussåpa som går på kanaler som ingen människa med förståndet i behåll vill titta på. Och – av löpsedlar med rubriker stora som om kriget brutit ut – att hennes silikonbröst exploderat. Hon köpte genast nya.

Jag sitter och funderar på om man kan säga att Gynning har gett silikonbröst ett ansikte? Vilket öde! Tänk själv. Att inte ha någon större önskan än att lyckas bli berömd och att sedan bli berömd för exploderande silikonbröst.

Där kan man verkligen tala om bombnedslag.

Crister Enander

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons